fredag 19 oktober 2007

Historia

Efter att ha läst i en annan blogg om ett missöde med sin nya dator... Blev jag inspirerad att berätta om min historia gällandes elektronik.
Vi börjar med mina mobiltelefoner:
Min första fick jag vid 15års ålder en rosa T10 den fick först en vattenskapa så halva displayen försvann då jag hade den i ytterfacket i min ryggsäck en regning dag. Fick den lagad gick på försäkringen, men några månader bröt jag antennen. Sen tog mamma över min T10 fast hon hade den i handväska som hon backade över med bilen. T10 återhämtade sig aldrig från den smällen.
Fick en T29 istället när jag fyllde 16. Den tappade jag i golvet så att luckan flög av!
Nästa telefon vart en T610. Den hade jag i drygt ett halvår, sen tog jag studenten och söp bort den (jag brukar säga att någon stal den). Nästa blev en K700 den höll ett tag men efter att ha legat på fönsterbrädet när jag renoverade min lägenhet (mycket slipdamm) var den aldrig riktigt sig själv.
Nästa telefon blev k600i den badade jag först i vättern, men innan den hann ärja sönder totalt hoppade den ut ur min jackficka när jag sprang upp för trapporna i skolan. Telefonen landade 4 våningar längre ned på ett betonggolv. Många småbitar blev det av den telefonen. Fick skaffa ännu en telefon denna gång en k610 blev det denna gång. Fast nu i somras blev jag väldigt arg och kastade min telefon i väggen så den gick i bitar. Köpte en likadan telefon igen fast denna gång begagnad fan inte lönt att köpa ny telefon till mig!

Jag äger 3 laptops oxå, min nya macbook en acer och en compaq.
Min acer gillade jag men den fick virus och blev mycket skum, nätverket slutade fungera och annat skit. Efter mycket jobb av Andreas kompis fick han acern att fungera jättebra igen. Den gjorde så i en vecka. Sen tog jag med mig datorn till skolan. Jag spände fast min datorväska på pakethållaren och gav mig iväg. När jag kom fram till skolan och tog fram datorn var det en STOR spricka längs hela skärmen. Datorn funkar fortfarande finfint men sikten är ganska usel!

Har haft sönder en videospelare oxå skulle banda in ett program från tv för länge sedan. Skulle inte vara hemma och mamma var bortrest. Så jag gjorde som man brukar göra satte in ett band, ställde in timern och satte videospelaren på standby. Dagen efter när jag skulle se på programmet var videospelaren död. Vet inte riktigt vad som hände där.

Inga kommentarer: