fredag 23 november 2007

Fram och tillbaka!

Vilken dag! Jag vaknade vid 9 tiden käkade frukost och softade lite fram tills kl 11 sen dess har det varit full rulle. Drog till Mkb och fixade med papper för att kunna få hämta ut färg till lägenheten. Vid 12 slängde jag i tvätten och sen drog jag och Andreas till Flügger färg och hämtade målar burkar.
Vi införskaffade:
10l grön färg till sovrummet.
6l vit färg till hallen och köket
3l vit färg till badrummet
3l spackel
0,75l klarlack
1,5l elementfärg
3l snickerifärg till garderoberna
3 rollar med tråg var av en är liten.
1 mojjäng att skära bort tapetskarvarna
2 spackelspadar
slippapper
2 penslar

Detta skulle alltså vi ta hem på något sätt. Målarbutiken ligger ganska nära, men vi har ingen bil och inget körkort. Alltså vi ska gå, vi fick låna en kärra att köra hem det på. Sen skulle vi släpa in allt 4 trappor upp till lägenheten utan hiss.
Sen in i tvättstugan och slänga ut tvätten, in med skiten torkskåpet och torktumlarn. Iväg igen och lämna tillbaka vagnen och sedan vidare till systemet för att köpa mutsprit till imorgon. Ska vi få hjälp att måla är det alltid bra att ha ett flak med öl hemma. Släpa hem skiten på en vagn som vi lånade av systemet. Släpa upp flaket för trapporna och sen rusa ned till tvättstugan. Sedan upp koka pasta medans Andreas lämnar tillbaka vagnen på systemet. Slänga i sig pastan fixa med tvätten en gång till och sen hoppa i Andreas styvpappas bil och åka till IKEA. Väl på IKEA stressar vi igenom IKEA för att hitta soffan och köksbordet ligger på tag-själv-lagret. Sen skyndar vi hem släpar upp soffan och köksbordet upp för alla fyra trappor. När vi kliver ur bilen hemma efter IKEA trampar jag givetvis i en hundskit, bara för att göra min dag ännu roligare!

Vilken skit dag det har varit, men nu slipper vi i alla fall släpa mera idag.

Nu hoppas jag på en mer rofylld kväll

Inga kommentarer: